ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Українка Настя Бугайчук потрапила на навчання до військової академії, яку закінчили принци Уельські

Дівчина з України, Настя Бугайчук потрапила на навчання до військової академії у Великобританії, яку закінчили Уінстон Черчілль та принци Уельські.

У родині Бугайчуків із Бердичева дідусь, мама, тато та дві доньки – військові. Якщо раніше наставником для всіх був глава сім’ї 72-річний Віталій Петрович, то нині орієнтиром стала курсантка 4-го курсу Одеської військової академії Анастасія, пишуть Вікна.

Дівчина впродовж року навчалася у Королівській військовій академії в Сандгерсті, що у Великій Британії (Royal Military Academy Sandhurst). Настя – єдина дівчина з України, яка потрапила у престижний навчальний заклад, котрий свого часу закінчили Уінстон Черчілль, принци Вільям і Гаррі Уельські та ще чимало відомих людей із різних країн.
До слова, майже усі наші співвітчизники, доля яких протягом останніх трьох років була пов'язана з Британією (навчання, робота тощо), були і продовжують залишатися передплатниками курсу "Рік англійської мови в Україні". Саме завдяким цьому курсу вони або вчили мову "з нуля", або вдосконалювали набуті раніше знання.