ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У серіалі "Спіймати Кайдаша" зіграв ще один коломиянин

Окрім Христини Федорак, яка зіграла роль бухгалтерки Свєтки в серіалі «Спіймати Кайдаша», ми помітили ще одного коломиянина – Сергія Лефора.

Сергій Лефор закінчив СШ №1, опісля  - інститут мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Працював в Коломийському драматичному театрі.  Від 2017 року працює  в Чернігівському театрі.

Епізодична роль київського міліціонера в «Спіймати Кайдаша» - не перша робота Сергія в кіно. До цього він мав епізод у «Легендах Карпат» і зіграв «Говерлу» в фільмі «Позивний «Бандерас».

Довідково. 

«Спіймати Кайдаша» — український 12-серійний телесеріал 2020 року. Телесеріал створений компанією «ПроКіно» для телеканалу СТБ. Сценаристкою та шоуранеркою проєкту є Наталка Ворожбит. Сюжет телесеріалу базується на повісті Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім'я».

Прем'єра телесеріалу відбулася 2 березня 2020 року на телеканалі «СТБ». Попри значний успіх серіалу, Наталка Ворожбит неодноразово заявляла, що не планує створювати другий сезон, проте й повністю не виключає такої можливості, якщо матиме «комфортні умови» для написання продовження.

Підписуйтесь на нас у Facebook Дзеркало медіа
Тelegram https://t.me/dzerkalomedia та Instagram https://www.instagram.com/dzerkalo.media/, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.