ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У рамках проєкту "Дні культури" в Коломиї відбувся концерт Струнного ансамблю "Дивертисмент" і танцювального ансамблю "Дивограй". ФОТО

Днями відбувся концерт Струнного ансамблю «Дивертисмент» Коломийської філармонії імені Олександра Козаренка (керівники Анжела та Роман Микитюки) «Лірика душі… музика пірʼїнки..» (автор Тетяна Мандрусяк) за участі талановитих учасників Ансамблю народного танцю "Дивограй" (керівник Надія Чаленко) Центру позашкільної освіти міста Коломиї.
Концерт відбувся в рамках проєкту "Дні культури", який започаткований управлінням культури та туризму для закладів освіти Коломийської громади, повідомляє Коломия Культурна.
"Ми радіємо, що зал був наповнений дітьми, і висловлюємо щирі подяки Педагогічному коледжу, 9-му ліцею та 1-му ліцею за активну участь.
Класична музика має величезне значення для розвитку кожної дитини, і ми пишаємося, що вона була частиною цього концерту.
Запрошуємо всі заклади освіти долучатися до нашої спільної справи, щоб разом відкривати дітям світ мистецтва та культури. Участь у проєкті "Дні культури" може стати чудовою можливістю для шкіл і ліцеїв розширити культурну освіту та надихнути молоде покоління на творчість.
Нехай кожен день нагадує нам, що культура - це наша духовна зброя, яка робить нас сильними та об'єднаними. Українська пісня, танець, музика - це наша спадщина, і ми зобов'язані дати їм жити та розцвітати. Це не лише краса, це наше самовираження, наша ідентичність та незабутні миті, які ми залишаємо для майбутніх поколінь", - йдеться у дописі.
 Світлини Василя Іваночка