ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У приміщенні старої поліклініки на Шухевича буде… готель?

Майже три роки тому Коломийська поліклініка переїхала до нового приміщення. Фундамент будівлі заклали ще 2000 року, проте перших пацієнтів заклад охорони здоров’я почав приймати лише в 2017. Щодо старого приміщення – його продали рік тому. Що тепер буде з нежитловим приміщенням за адресою вул. Шухевича, 76 - намагалися з’ясувати журналісти «ДК».

Згідно з інформацією на сайті Prozorro, приміщення старої поліклініки намагалися продати чотири рази. В серпні 2018 року - за 6 476 611 гривень. Проте, аукціон не відбувся. Потім – у вересні, за 3 238 305,50 гривень, але аукціон скасували. Далі - знову за 6 476 611 гривень, і аукціон знову не відбувся. І нарешті в листопаді споруду вдалося продати за 4 285 000 гривень.

Зараз на місці йдуть демонтажні роботи, каже заступник міського голови Олег Дячук. На інформаційний запит наших журналістів про те, чи ознайомлений відділ архітектури міської ради з проєктом реконструкції та чи надано новому власникові будь-які дозволи на будівництво, отримали відповідь, що жодних умов чи обмежень на цей об’єкт не видавалося.

Окрім того, міська рада продала й невелике приміщення позаду старої поліклініки за адресою вул. Шухевича, 74. Аукціон відбувся з першого разу і без запеклої боротьби. Оцінили будівлю в 1 299 610 гривень. Власники в споруд різні, принаймні за документами.

За попередньою інформацією, на місці колишньої поліклініки збудують готель, проте документально це поки що не закріплено.

Юлія МАРЦІНОВСЬКА

До теми: 5,7 мільйона гривень отримав міський бюджет від продажу комунальної нерухомості