ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Польщі автобус з українцями потрапив у ДТП, є загиблі. ФОТО

Автобус, який прямував з Києва до польського Свіноуйсце, у ніч на п’ятницю, 1 березня, потрапив в аварію в селі Тур Лодзинського воєводства Польщі. Як повідомляє tvn24, поламане колесо зустрічної вантажівки влучило у лобове скло автобуса – водій, громадянин України, загинув на місці, пише Українська правда. Автобус, який перевозив 15 осіб, з'їхав у кювет. Двоє пасажирів – чоловік і жінка – отримали поранення. За попередніми даними, це українці, повідомив інспектор Кшиштоф Котковський. За інформацією поліції, водій вантажівки був тверезий.
Точні причини трагічного інциденту з'ясовують.
Заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич підтвердив, що 1 березня в місцевості Тур у Польщі трапилася ДТП за участю автобуса, в якому перебували 15 громадян України. У зв’язку з ДТП до Польщі виїхав додатковий автобус перевізника. Консул України підтримує контакт із поліцією, клінікою та громадянами України.
[caption id="" align="alignnone" width="690"]  Автобус Київ – Свіноуйсце потрапив в аварію біля Тура Скрін-шот із сюжету[/caption]