ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У поліції Португалії затримали прикарпатців, бо ті залишили саму 3-річну доньку на 14 годин

Поліція Португалії затримала пару, жінку та чоловіка 27 та 28 років з Івано-Франківська, яких підозрюють у вчиненні злочину, а саме: залишення 3-річної доньки на 14 годин у помешканні в парафії Естрела у Лісабоні.

Про це повідомляє "Типовий Франківськ" з посиланням на португальське видання Рublico.pt .

"Поліція PSP дізналася, що дитина плакала на балконі. Коли не вдалося зв’язатися з мешканцями житла, поліція активізувала засоби для входу в житло та визволенні дитини", — пояснили в столичному командуванні Лісабонського командування Літсабону у заяві, опублікованій в понеділок 26 серпня.

Вже контактуючи з "переляканою" дитиною, поліція виявила, що "вона не мала доступу до їжі чи води та мала червоний колір на обличчі", що свідчило про те, що вона була піддана сонячному випромінюванню на балконі".

Дитину доставили в Лісабонську лікарню Дона Естефанія, і після виписки відправили до притулку, де дівчинка перебуває до цього часу.

"Згодом вдалося знайти підозрюваних, батьків дитини, які під час затримання визнали, що залишили дитину одну в будинку з раннього полудня 23 серпня (п’ятниця) приблизно на 14 годин", —говорить Кометліс і додає, що затримання бітьків відбулося о 3:40 ранку в суботу.

Затриманих передали до Кримінального суду Лісабонського окружного суду, і до них застосовано міру запобіжного заходу — підписка про невиїзд з країни.

Справою займається прокуратура.