ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Печеніжинській громаді відбулася виїзна акція "День здоров’я". ФОТО

Виїзна акція «День здоров’я»  відбулася 20 липня в Печеніжинській територіальній громаді.

Захід був проведений працівниками Коломийського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ», КНП Коломийська ЦРЛ та КНП «Коломийський районний центр ПМСД КРР» за ініціативи головного державного санітарного лікаря області Руслана Савчука та за підтримки місцевої влади.

Під час акції працівниками Коломийського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» проводилась просвітницька робота з мешканцями селища щодо профілактики інфекційних та неінфекційних захворювань, здорового способу життя, піклування про власне здоров’я та важливості своєчасного проведення профілактичних щеплень.

Медичними працівниками Печеніжинської АЗПСМ та КНП «Коломийська ЦРЛ» у рамках акції надано послуги біля 300 жителям громади.

Мешканці селища мали можливість також пройти обстеження та отримати фахові консультації сімейного лікаря, лікаря – педіатра, лікаря – отоларинголога, лікаря-дерматолога, психолога.

Також жителі громади мали змогу отримати наступні медичні послуги: тестування на ВІЛ/СНІД, тестування на гепатити В, С, вакцинуватися від СOVID-19, дифтерії і правцю та ін.

Прикметно, що серед відвідувачів акції були і діти, і представники «золотого віку».

Джерело: Коломийська РВА