ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Кубаївці освятили майбутній центр військово-патріотичного виховання. ФОТО

Днями в Кубаївці освятили роботи зі створення майбутнього центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки.
Вже кілька тижнів ветерани АТО/ООС щотижня з’їжджаються до колишнього сільського клубу й працюють над його перетворенням в сучасний вишкільний центр. Коломийська міська рада також долучається до його створення. Так, 12 липня для потреб майбутнього центру передали автомобіль та пральну машину, повідомив у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.  
"Впевнений, що в майбутньому цей центр стане новим подихом життя в цьому маленькому, але дуже мальовничому селі і гартуватиме молодь до боротьби за Україну.
Освячення робіт відбулося в рамках святкування храмового свята у Кубаївці. Тому не обійшлося без традиційних забав. Присутні мали змогу побачити та взяти участь у давньому обряді «петрування». А народний ансамбль «Сварга» та народні колективи потішили гостей свята своїми неймовірними хореографічними номерами".
Зі слів міського голови, у майбутньому військово-патріотичному центрі буде облаштовано смуги перешкод, місце для таборування з підведенням відповідних комунікацій, навчальні приміщення та тренувальні майданчики.
"Дякую Мирону Забарилу, нашим ветеранам АТО/ООС, підприємцям, меценатам та всім, хто долучається до створення цього центру. Адже тільки так, спільними зусиллями, нам вдасться виховувати наших синів та доньок як справжніх захисників та патріотів України", - підсумував мер.