ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Косові відкрили оновленний відділ міграційної служби

У Косові урочисто справив новосілля колектив районного відділу міграційної служби.

Відтепер адміністративні послуги громадянам надаватимуться у просторих кабінетах в ошатному адміністративному приміщенні, розташованому в самому центрі міста, інформує Фіртка.

До слова, в цьому році у Косівському районному відділі понад шість тисяч громадян оформили закордонні паспорти, а також вручено понад 3 тисячі паспортів громадянина України. До місцевого бюджету перераховано 2 мільйони 300 тисяч гривень , сплачених громадянами за отримання адміністративних послуг.

Нове приміщення міграційної служби освятив отець Ростислав, а привітати колег з новосіллям завітали керівники інших територіальних підрозділів І структурних підрозділів УДМС в області.

На урочистому зібранні заступник начальника УДМС в області Орест Рудницький побажав керівнику райвідділу Петрові Баранському і його підлеглим плідної праці для задоволення потреб мешканців Косівщини і водночас висловив подяку міському голові Косова Юрію Плосконосу за сприяння і допомогу в облаштуванні нового приміщення міграційної служби.

Позиція керівника УДМС в Івано-Франківській області Сергія Саїва створити щонайкращі умови праці у кожному територіальному підрозділі, а це, своєю чергою, значно підвищує якість обслуговування громадян.