ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському суді відбулися урочистості з нагоди професійного свята. ФОТО

З нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду -  в Коломийському міськрайонному суді відбулася урочиста нарада.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова суду Віктор Васильковський, який, зокрема,  побажав терпіння і витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, міцного здоров'я і невичерпної енергії, повідомляє пресслужба суду.
За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю заступника керівника апарату суду Любов Хриптун, помічника судді Галину Горох, головного спеціаліста (із зв’язків з громадськістю) Марію Курко, старшого судового розпорядника Галину Загрійчук, секретаря судового засідання Ярославу Васильчук нагороджено Почесною грамотою Ради суддів України.
Крім того, у день професійного свята, у присутності суддів та працівників апарату суду новопризначений працівник Ірина Копильців прийняла Присягу державного службовця та пообіцяла сумлінно виконувати свої обов’язки.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.