ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийському суді урочистою нарадою відзначили День юриста. ФОТО

З нагоди відзначення професійного свята – Дня юриста - в Коломийському міськрайонному суді відбулася урочиста нарада, за участю суддів та працівників апарату суду.

 

З вітальним словом звернувся голова суду Володимир П’ятковський, який побажав всім успіхів, терпіння і витримки у відповідальній справі, незмінних принципів справедливості і неупередженості, міцного здоров'я і невичерпних сил. Бути юристом – велика честь і величезна відповідальність.

За значний вклад у зміцнення авторитету судової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю Почесною грамотою Ради суддів України нагороджено помічників суддів Григоришин Христину Володимирівну, Дідорак Оксану Петрівну, Яремин Марію Павлівну.

Під час урочистої наради відбулось урочисте прийняття Присяги новопризначених державних службовців.

Молоді фахівці – Лазановський Василь Володимирович та Жмендак Іванна Дмитрівна, за результатами конкурсу призначені на посади секретарів судового засідання, публічно склали присягу.

Після проголошення та підписання тексту присяги новопризначені державні службовці від колективу суду отримали вітання, поради, запевнення у підтримці.