ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломийській ОТГ заборонили масові заходи у закритих приміщеннях

У Коломийській ОТГ заборонили проведення масових заходів у закритих приміщеннях.
 
Таке рішення прийняли на позаплановому засіданні міської комісії ТЕБ і НС, протокол якого опублікували на сторінці міської ради:
 
ПРОТОКОЛ № 42
ПОЗАПЛАНОВОГО ЗАСІДАННЯ МІСЬКОЇ КОМІСІЇ
З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ
ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
від 06 жовтня 2020 року
Головував: Міський голова, голова міської комісії з питань ТЕБ та НС
Ігор Слюзар.
Присутні: Члени комісії (за окремим списком).
Слухали: 1. Про посилення протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (Михайло Микитюк, Іван Ковальчук, Марія Буртик).
Заслухавши інформацію щодо необхідності посилення протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, комісія відмітила, що заходи, які проводяться у режимі надзвичайної ситуації на території Коломийської об’єднаної територіальної громади дали очікувані результати, внаслідок чого кількість випадків захворювання на COVID-19 щоденно зменшується. Проте, по Україні кількість хворих щоденно збільшується більше ніж, на 4 тисячі випадків. Особливо, тенденція до збільшення захворілих прослідковується в містах, де проводилися масові заходи. В зв’язку з цим, комісія вирішила:
1. Заборонити проведення масових заходів в закритих приміщеннях на території Коломийської об’єднаної територіальної громади.
 
2. Коломийському відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Андрій Тимків), Коломийському міському управлінню Головного управління Держпродспоживслужби Івано-Франківської області (Михайло Микитюк) забезпечити здійснення контролю за виконанням даного протоколу.
 
Міський голова,
голова міської комісії
з питань ТЕБ та НС Ігор СЛЮЗАР
 
Фото ілюстративне