ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї засудили військовослужбовця - не з'явився вчасно на службу

Вироком Коломийського міськрайонного суду військовослужбовця засуджено за ч. 4 ст. 407 КК України (нез’явлення вчасно на службу без поважних причин, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Під час судового розгляду справи встановлено, що військовослужбовець, проходячи військову службу за контрактом, в умовах особливого періоду, без поважних причин 9 серпня 2019 року не з’явився вчасно на службу до військової частини, розташованої в  Коломиї, та незаконно без поважних причин понад 1 місяць перебував поза розташуванням військової частини за місцем постійного проживання, повідомляє пресслужба суду.

Обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину визнав повністю, у вчиненому щиро розкаяся, просив суворо його не карати.

Військовослужбовця визнанно винним та призначено йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 (три) роки. На підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановлено 1 рік 6 місяців іспитового строку і покладено на нього обов'язки згідно з пунктами 1, 2 ч. 1 ст. 76, п.2 ч. 3 ст. 76 КК України.

Вирок законної сили не набрав.