ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї з спільним концертом виступлять фіналісти шоу "Україна має талант" - гурт ZAPAL та фольклорний театр-студія “Ґердан"

Фіналісти шоу «Україна має талант» - гурт ZAPAL та фольклорний театр-студія “Ґердан", який здобув визнання на всеукраїнських та міжнародних сценах, вперше виступлять зі спільним концертом у Коломиї.

ZAPAL — український інструментальний гурт, який у особливому форматі виконує авторські композиції, імпровізації та унікальні версії на світові хіти, популяризуючи українську, зокрема народну, музику, ламаючи стереотипи та показуючи багатогранність українських цимбалів та особливість свого проєкту.

 2021 року гурт став фіналістом всенародного телевізійного шоу-проекту «Україна має талант», вразивши глядачів та суддів своїми виступами і отримавши чимало позитивних відгуків та підтримки.

Особливістю гурту є їхня унікальна музика з енергійною та емоційною подачею, і не тільки. 

Театр-студія “Ґердан” виконує давні українські пісні, народні колядки, коломийки багатоголоссям - аж до мурашок. Він про вивчення та творче осмислення обрядів, звичаїв та традицій українського народу, яке ґрунтується на матеріалах фольклорно-етнографічних досліджень різних регіонів України. 

 Це просто варто побачити, почути, відчути. І вже 12 листопада у СК «Локомотив» гості мають змогу це зробити!

Один квиток = два артисти. Кількість місць обмежена! 

Офіційні квитки на Karabas.com або за номерами: 0 (97) 729 26 73 та 0 (97) 785 37 07. 

Частину виручених коштів спрямують на допомогу ЗСУ.

Встигніть зайняти найкращі місця!