ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї викрили підпільний гральний заклад. ФОТО

Коломийські поліцейські задокументували факт діяльності нелегального грального закладу. Підпільний заклад, який здійснював роботу всупереч закону знаходився в одному з житлових мікрорайонів міста Коломиї. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 17 червня, дільничними офіцерами поліції Коломийського відділу поліції задокументовано факт діяльність нелегального грального закладу, повідомляє обласна поліція.

В ході проведення огляду місця події слідчі вилучили 27 системних блоків, 28 комп’ютерних моніторів, відеореєстатор та іншу техніку.

На момент проведення процесуальних заходів, окрім персоналу у закладі також знаходилися гравці.

Поліцейські проводять слідчі заходи для встановлення організатора незаконного грального закладу.

Вилучену комп’ютерну техніку направлено для проведення експертизи.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Поліція Прикарпаття звертається до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію "102" для оперативного та належного реагування.

Поліцейські й надалі перевірятимуть подібні заклади, щоб не допустити їх повторного відкриття.

Нагадаємо, розпорядженням Кабінету Міністрів України заборонено діяльність будь-яких гральних закладів. У тому числі – й розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Як повідомляли, 11 червня у Коломиї викрили ще один нелегальний гральний заклад. ФОТО