ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї виграли майже пів мільйона гривень у лотерею

8 листопада стало відомо, що одному з гравців лотереї ТОТО «Спортпрогноз» підкорився головний приз 80-го тиражу, що складав 460 000 гривень. 

Гравець, який правильно спрогнозував результати 12 футбольних матчів, оформив свою виграшну ставку на фірмовому островку «М.С.Л.» у Коломиї за адресою: вул. І.Вільде, 1, повідомляється на сайті державних лотерей МСЛ.

 Переможний прогноз коштував гравцю 160 гривень, а завдяки тому, що щасливчик грав за системною ставкою, загальна сума виграшу склала 474 105 гривень. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

Програма 80-го тиражу «Спортпрогноз» складалась з цілої низки матчів у рамках групового турніру Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Зокрема, до програми потрапили поєдинки вітчизняних команд: донецький «Шахтар» зустрівся на газоні стадіону «Максимір» з «Динамо» (Загреб), а «Копенгаген» вітав на своєму полі київське «Динамо». Обидва матчі завершились нічиїми: 3:3 і 1:1 відповідно.

Попереднього разу джекпот було виграно у 69-у тиражі лотереї ТОТО «Спортпрогноз» від 15 жовтня. Загальна сума виграшу щасливчика склала 530 364 гривень.  

Фото ілюстративне