ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї відбулося засідання виконкому

Сьогодні члени виконкому Коломийської міської ради розглянули більше 40 питань. Рішення приймали майже одноголосно та без конфліктів.

Першою доповідала начальниця фінансового управління Ганна Бакай. За її словами, за дев’ять місяців вдалося перевиконати загальний фонд бюджет на 8 мільйонів гривень. Відбулося це за рахунок акцизного податку, податку з доходів фізичних осіб та місцевих податків - земельного та адміністративних зборів. Вдалося здійснити всі видатки, котрі бюджетні установи затребували до фінансування.

Однак є й невтішні новини: бюджет розвитку виконаний лише на 21%. До бюджету надійшло близько 17,5 мільйона із запланованих 80 мільйонів. Тому не вдалося виконати всі заплановані капітальні ремонти, реконструкції та будівництво.

Всі інші рішення були прийняті членами виконкому, згідно з порядком денним.

Зокрема, виконком схвалив проєкти про забезпечення житлом і першим робочим місцем дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, Програму розвитку футболу в м. Коломиї на 2020-2025 роки, Програму «Надання соціальних послуг населенню міста Коломиї на 2020-2022 роки», надання допомоги на розміщення зовнішньої реклами, Маркетингову стратегію Коломийської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2024 роки, надання допомоги на поховання, надання допомог на оперативне лікування, хід виконання Програми соціальної підтримки та реабілітації осіб з інвалідністю по зору на 2019-2020 роки, хід виконання Програми «Посилення соціального захисту населення на 2019-2021 роки», хід виконання міської Програми «Майбутнє України» Коломийської станиці Пласт на 2019-2022 роки й інше.

Детальніше з проєктами можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Нормативна база».

Юлія МАРЦІНОВСЬКА