ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї в домашнього собаки виявили сказ

Коломийське міське Управління держпродспоживслужби повідомляє: у зв’язку з виявленням випадку захворювання на сказ домашньої собаки в жителя м. Коломиї (вул. Старицького), 28 травня в приміщенні Коломийської міської ради відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії, рішенням якої оголошено Коломию загрозливою зоною щодо сказу, вулиці  Старицького, Верещинського,  Гетьманську, Атаманюка визнано неблагополучними та накладено на них карантинні обмеження з метою попередження поширення захворювання на територію міста.

 У зв'язку з ускладненням епізоотичної ситуації щодо сказу домашніх тварин Коломийська дільнича  лікарня ветеринарної медицини проводить обов'язкову вакцинацію собак і котів проти сказу на вищевказаних вулицях.

Вакцинація проводиться з 1 по 5 червня навпроти ринку «Торговиця»  на вул. Атаманюка з 11-00 до 15-00 год. безкоштовно.

Також вакцинація проводиться щоденно, крім суботи та неділі, в приміщенні міської дільничої  лікарні ветмедицини, за адресою м. Коломия, вул. Станіславського,1, -  безкоштовно.

У разі підозри на  захворювання, покусах чи у випадку загибелі тварини терміново повідомляйте спеціалістів ветмедицини в Коломиї за телефонами: 2-29-62; 4-61-16.

Фото ілюстративне

 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.