ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї урочисто відкрили першу фотозону #ЯЛюблюПокуття. ФОТО

Між міською ратушею та фонтаном "Водограй любові" з'явилась перша коломийська фотозона "Я люблю Покуття". Такий подарунок рідному місту зробив благодійний фонд "Покуття", ініціатором створення якого є Андрій Іванчук.

На відкритті фотозони зібралось чимало коломиян. Містяни були повідомлені заздалегідь і не упустили можливості зробити красиві кадри у середмісті.

Фотозона розташована поруч з ратушею, а також з "Водограєм любові", який благодійний фонд "Покуття" відкрив три роки тому до 775-річчя міста.

З нагоди відкриття благодійний фонд оголосив конкурс на кращу світлину біля фотозони. Переможці отримають цінні призи.

Разом з коломиянами відкривали фотозону легендарні "динамівці", які приїхали на матчі з ветеранами Коломиї і Городенки у рамках масштабного фестивалю "Покуття футбол фест".

"Відтепер у Коломиї є фотозона, де зізнаємося у любові до рідного міста, рідного мальовничого Покутського краю. Такі фотозони є у багатьох містах світу. І тепер наша писанкова – серед них", – розповів Андрій Іванчук.

Свято завершилось вражаючим фаєр-шоу та виступами коломийських музикантів. Гості не поспішали розходитись, адже атмосфера свята тримала до останнього. Дорослі та малеча танцювали під музичні композиції та робили світлини як біля фонтана, так і біля нової фотозони.

"Дві небуденні події відбулися в Коломиї. Футбольна зустріч ветеранів Київського «Динамо» та коломийських футболістів, яка багатьох сивочолих вболівальників перенесла в їхню молодість, оскільки пам’ятають оцих футболістів, особливо «динамівців», молодими, спритними, дужими. Сьогодні вони такі ж дужі духом, як і в молодості. Ну й не менш значуща подія – відкриття фотозони біля фонтана "Водограй любові". Це – вже свято більше для молоді та дітлашні. Сам заряджаюсь енергією, коли дивишся, як хлопчики та дівчатка фотографуються разом з паном Андрієм Іванчуком. Велике йому спасибі за це свято", – каже письменник, лауреат Шевченківської премії Михайло Андрусяк.

"Фотозона мені дуже сподобалась. А ще сподобалась ідея з конкурсом, у якому із задоволенням візьму участь. Сподіваюсь, що виграю планшет або старт-годинник", – ділиться учень Коломийського ліцею № 1 ім. В. Стефаника Ілля Криворучко.

"Фотозона вийшла неймовірна. Приємно, що на відкриття зійшлося багато коломиян та гостей міста, адже ця подія не пересічна. Така обнова зробить наші будні святковими. Я дуже люблю Коломию і пишаюся, що завдяки таким об’єктам рідне місто стає впізнаваним", – каже Ірина Садов’як.

Таку ж фотозону завтра урочисто відкриють у Городенці.