ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї оголосили конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора управління “Центр надання адміністративних послуг” міськради

Коломийська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади Адміністратора управління “Центр надання адміністративних послуг” міської ради.

Вимоги до кандидатів:

на посаду адміністратора управління “Центр надання адміністративних послуг” міської ради – вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст, магістр. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року, вільне володіння комп’ютером, вільне володіння державною мовою.

Право на участь у конкурсі мають громадяни України незалежно від раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, терміну проживання на відповідній території.

         Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції” та законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

         Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають у відділ кадрів міської ради документи:

- заяву про участь у конкурсі;

- заповнену особову картку державного службовця з додатками;

- дві фотокартки розміром 4×6;

- копії документів про освіту;

- копію документа, що посвідчує особу,

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

Подання декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік здійснюється згідно із Законом України “Про запобігання корупції” шляхом заповнення відповідних форм на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

До документів можна подати додаткову інформацію стосовно освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Подати заяву та інші документи, а також одержати необхідні бланки і перелік питань на іспит можна за адресою: м.Коломия, проспект Михайла Грушевського, 1, каб. №22, тел.5-04-58.

         Документи приймаються до 19.02.2021р.

До теми: У Коломиї оголосили конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу охорони здоров’я міськради

 У Коломиї оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників