ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї обрали запобіжний захід молодикам, які вчинили розбійний напад на сім’ю

Коломийський міськрайонний суд розглянув клопотання слідчого Коломийського відділу поліції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно двох осіб, які підозрюються у "нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу та погрозою застосування такого насильства, за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у житло (розбій)".
Досліджуючи надані матеріали справи, суд встановив, що подія мала місце 12 жовтня 2019 року в одному із сіл Коломийського району. Підозрювані в нічну пору доби проникли до житлового будинку та здійснили розбійний напад на сім’ю, у ході якого заволоділи майном і грошовими коштами потерпілих, повідомляє пресслужба суду.
Вивчивши всі матеріали справи, суд застосував щодо підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на шістдесят днів.
Підозрюваним суд визначив розмір застави в сумі 300 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 635 400 гривень.
На даний час триває досудове розслідування та проводяться слідчі дії.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.