ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У Коломиї обрали "Випускників року-2021". ФОТО

Як повідомляли, традиційно в кінці навчального року в Коломиї проводять конкурс "Випускник року". Компетентне журі обирає учнів 10-11 класів, які показали найбільші успіхи у навчанні та різноманітних олімпіадах, конкурсах чи змаганнях.
Цьогорічний конкурс особливий, адже вперше переможців - 4. Нагадаємо, перемогу в номінації «Випускник року за версією соцмереж» здобула Ольга Дмитерко - учениця 11-В класу Коломийського ліцею №1 ім. Василя Стефаника.
Днями журі шляхом таємного голосування визначило ще 3-х переможців, повідомив у фейсбук міський голова Богдан Станіславський.
Так "Випускником року в золотому" став Олег Атаманюк – учень 11-А класу Коломийського ліцею №4 ім. Сергія Лисенка.
Ольга Дмитерко, учениця 11-В класу Коломийського ліцею №1 ім. Василя Стефаника, та Вікторія Назарук, учениця 11-А Коломийського ліцею ім. Михайла Грушевського, поділили між собою звання «Випускниця року в срібному».
"Випускником року в бронзовому" став Любомир Олексюк, учень 42М (11-класу) Коломийсього ліцею №9.
"Я вітаю всіх учасників конкурсу "Випускник року" та його переможців. Ви - наша гордість. І вкотре доводите, що Коломийська громада - головний освітній центр Покуття. Вони надихають нас працювати ще сумлінніше, щоб створити для такої талановитої молоді всі умови для розвитку та життя у нашій громаді", - написав міський голова.
Нагородження переможців відбудеться у середу, 16 червня, о 13:00 в Музеї історії Коломиї.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.