ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У ДТП на Прикарпатті травмувалося четверо людей. ФОТО

Автопригоди трапились у Чернелицькій, та Отинійській територіальних громадах. Травмовані доставлені до медичних закладів, правоохоронці встановлюють всі обставини подій.
Дорожньо-транспортна пригода трапилась 2 серпня у селі Семаківці, Чернелицької ТГ. Встановлено, що 17-річний керманич мотоцикла «Форте», не впорався з керуванням мотоцикла та впав на проїзну частину дороги. Опісля, інший керманич мотоцикла «Ліфан», 2007 р.н., місцевий мешканець, який рухаючись в попутному напрямку із пасажиром, допустив зіткнення із вказаним мотоциклом.
В результаті ДТП, отримали травми водії обох мотоциклів та один пасажир. Їх доставлено до лікарні.
Ще одна автопригода трапилась вже 3 вересня близько 16:40 в селі Глибока, Отинійської ТГ. Відомо, що водій автомобіля «ФІАТ», 22-річний мешканець Івано-Франківська, не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху. Опісля допустив зіткнення із вантажівкою, під керуванням мешканця Богородчанської ТГ. В результаті ДТП 21-річну пасажирку автомобіля «Фіат» госпіталізовано до Івано-Франківської ОКЛ.
У всіх автопригодах водії тверезі.
За фактами ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху, незалежно від типу транспортного засобу, неухильно дотримуватись та виконувати вимоги правил дорожнього руху.
Ні в якому разі не сідайте за кермо в нетверезому стані.
 Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.