ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У ДТП на Франківщині постраждало 4 людей. ФОТО

2 листопада до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Яремчанській ТГ. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, встановила, що 35-річний водій «КАМАЗу», мешканець Надвірнянського району, рухаючись дорогою державного значення Н-09 «Мукачево-Львів», під час з’їзду з головної дороги на другорядну не врахував дорожні обставини, не надав перевагу в русі, допустив зіткнення з автомобілем марки «Nissan», яким керував 25-річний житель с. Угорники. У результаті ДТП, водій та двоє пасажирів, 29-річна жінка та 58-річний чоловік, отримали тілесні ушкодження та доставлені до місцевої лікарні.
Водія «КАМАЗу» перевірили на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.
Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася в Калуші. Поліцейські встановили, що 59-річний водій спеціалізованого вантажного фургона марки Isuzu NQR, рухаючись заднім ходом, не оцінив дорожню обстановку, не переконався в безпеці свого руху та вчинив наїзд на 75-річну жінку-пішохода. Вона отримала тілесні ушкодження та доставлена до місцевої лікарні. Водія перевірили на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.
За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Шановні водії! Поліція Прикарпаття закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно.