ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

У чому секрет популярності холодильників Samsung: розбираємося разом

Холодильники Samsung мають високий попит не лише в Україні, а й у багатьох інших країнах. У статті докладно розповідаємо, у чому секрет популярності обладнання цього південнокорейського бренду та як саме компанії вдається поєднувати передові технології, зручні функції й стильний дизайн під час виробництва побутової техніки.

Впровадження передових технологій

До найвідоміших інновацій Samsung входять такі технології:

  1. Twin Cooling Plus — ця система використовує окремі системи охолодження для холодильної та морозильної камер, що дозволяє точно контролювати температуру та рівень вологості у кожній секції.
  2. Технологія цифрового інвертора, яка автоматично регулює швидкість компресора залежно від потреб в охолодженні, що дозволяє приладам споживати менше електроенергії та працювати тихіше. Цифровий інверторний компресор також підвищує довговічність техніки, оскільки піддається меншому зносу порівняно з традиційними.
  3. SpaceMax дозволяє збільшити простір для зберігання всередині холодильника без збільшення його габаритів шляхом використання тоншої, але високоефективної ізоляції корпусу. 
  4. Family Hub — моделі з таким маркуванням оснащені великим сенсорним екраном на дверцятах, що дозволяє створювати списки покупок, керувати календарями, транслювати музику, дивитися телевізор та навіть заглядати всередину холодильника Samsung без відкривання дверцят завдяки вбудованим внутрішнім камерам.

А ще багато сучасних приладів оснащені можливостями голосового управління і сумісні з віртуальними помічниками, що дозволяє керувати технікою без допомоги рук.

Висока енергоефективність

Багато моделей Samsung сертифіковані Energy Star. Це підтверджує, що вони відповідають суворим нормам енергоефективності, тобто споживають менше електроенергії у порівнянні з не сертифікованими приладами.

Samsung також зробила кроки щодо зниження негативного впливу на довкілля, використовуючи в конструкції холодильників екологічно чисті холодоагенти та матеріали, що переробляються.

Зручність експлуатації

Споживачі можуть змінювати конфігурацію внутрішнього простору холодильників Samsung за своїм смаком. Регульовані полиці, дверні відсіки та ящики можна виймати, міняти місцями та розміщувати на різних рівнях, щоб зручно зберігати як дрібні, так і великі продукти. 

Продумане наповнення вдало поєднується з високою якістю техніки Samsung, яка виробляється з використанням високоякісних матеріалів і тому безперебійно працює багато років, не вимагаючи заміни окремих деталей або ремонту певних вузлів. Офіційна гарантія від виробника становить 3 роки, але насправді моделі служать 10-15 років і більше.