ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Трагедія на Верховинщині: поліція затримала екс-депутата міської ради у Коломиї, який організовував тур

Як повідомляли, 6 травня  у Верховинському районі вантажний автомобіль злетів з обриву висотою 40 м і впав у  Чорний Черемош. Як наслідок, загинули троє осіб: 23-річна і 28-річна жінки, а також 29-річний чоловік. П’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження у вигляді переломів, ще п’ятеро – у вигляді забоїв та саден.
Як повідомляє обласна поліція, 52-річного керівника ГО "Федерація рафтингу Прикарпаття" затримали  у Коломиї, де розташована організація по рафтингу, що дозволила перевезення вантажівкою 23 туристів з Білорусі, пише Дзеркало медіа.
Розпочато досудове розслідування за ст. 287 Кримінального кодексу України. Вона передбачає кримінальну відповідальність за випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації.
Громадська організація "Федерація рафтингу Прикарпаття" зареєстрована у Коломиї. Її керівник -  Віктор Кавацюк, власник готелю "Магнолія" на вул. Театральній у Коломиї, в минулому - депутат міської ради від "Свободи".
Як повідомляли, водій, який віз туристів, мешканець Косівського району, керував автомобілем напідпитку. Це підтвердила медична експертиза. Його затримано, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.