ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Танцювальні колективи з Коломиї посіли призові місця на обласному конкурсі. ФОТО

Наприкінці лютого в Івано-Франківську відбувся обласний конкурс хореографічних колективів. Метою конкурсу є збереження, розвиток, популяризація танцювального мистецтва, підвищення виконавчої майстерності, сценічної культури хореографічних колективів.

Коломию на цьому конкурсі представляли переможці міського етапу хореографічного конкурсу народний колектив бального танцю «Квіти надії» Коломийського будинку дитячої та юнацької творчості (керівник Н. Колісник), які посіли І місце, та танцювальний колектив бального танцю Коломийського ліцею № 9 (керівник Я. Павлище), які посіли ІІІ місце, повідомляє Управління освіти.

Як зазначається, цьогорічний конкурс зібрав широке коло учасників і представив на розсуд членів журі та присутніх глядачів оригінальні виступи, високий рівень виконавської майстерності та жанрову різноманітність. Витончені рухи, яскраві костюми та позитивна енергетика конкурсантів не залишили нікого байдужими.

Конкурсантів оцінювали у двох номінаціях: «народна хореографія» та «сучасна хореографія». Обласний конкурс виявив багато чудових колективів, які будуть залучені до інших обласних та Всеукраїнських конкурсів, мистецьких заходів різного рівня.

До теми: Коломиянам на замітку: танцювальні гуртки нашого міста