ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Станіславський йде на вибори голови Коломийської ОТГ

“Жителі Коломийської ОТГ мають бути в центрі всіх рішень, що приймають у ратуші.”

Депутат обласної ради, коломийський підприємець та благодійник заявив, що балотуватиметься на посаду очільника Коломийської ОТГ як самовисуванець. Таку заяву він зробив у присутності представників громади. 

Зараз ми знаходимось в моменті історії Коломиї, що визначає, як про наше місто будуть говорити в майбутньому. І я готовий взяти на себе відповідальність за це. Бо маю сильну команду, досвід та політичну волю повернути Коломиї статус одного з найважливіших міст Західної України: історичного, економічного, культурного та наукового центру Карпатського регіону. Бо це притаманно і природно для нашого міста. Щоб дійти до цієї великої мети, не потрібно робити хтозна-яких подвигів, багато обіцяти чи гучно кричати. Швидше, необхідно мати чіткий, зрозумілий і чесний план та методично його виконувати. І він у нас є! - заявив Станіславський.

За словами Богдана Станіславського він прийняв таке рішення, адже відчуває, що може об’єднати тих, хто любить Коломию і хто хоче творити її великою. Незалежно від політичної приналежності чи вподобань. Каже, що більше немає часу на політичні баталії. Є чіткі питання економіки міста, господарки, інфраструктури, медицини і безпеки.

Трансляцію події можна переглянути на сторінці кандидата.