ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Шоу краси, грації та вишуканості: у Коломиї вшосте оберуть “Княгиню Покуття”. ФОТО КОНКУРСАНТОК

Як анонсувало Дзеркало, 13 вересня о 18.00 год. у Палаці культури “Народний дім” у Коломиї відбудеться конкурс краси та грації “Княгиня Покуття 2019”.

На учасниць та гостей конкурсу чекає грандіозне шоу краси, грації та вишуканості, повідомляють організатори.

Журі обиратимуть “Княгиню Покуття” серед 12 дівчат, віком від 16 до 23 років. Красуні вже знялися у двох фотосесіях.

Проект "Княгиня Покуття", за словами організаторки Марії Акуленко, щороку відкриває нові обличчя молодих красунь нашого краю та дає їм можливість представляти Покуття на Всеукраїнському конкурсі "Княгиня України".

До слова, нещодавно учасниці цьогорічного конкурсу дефілювали у вбранні українських дизайнерів на етнофестивалі у Львові.

Дівчата покажуть своє дефіле у кількох виходах.

“Цьогоріч ведучими заходу будуть кількаразові переможці шоу “Розсміши коміка” та учасники "Ліги сміху" - фронтмени команди “Наш формат” – дует "the Підкова". Зіркові гості заходу - запальний Роман Скорпіон та харизматичний співак Esken. Також на глядачів чекає яскрава та насичена шоу-програма”, – розповідає Марія Акуленко.

Квитки можна придбати в сендвіч-пабі “Кружало”, кафе "Суші Хаус" та МПК "Народний дім". Вартість 100-150 грн. Нагадаємо, конкурс краси “Княгиня Покуття” у Коломиї відбудеться вшосте. Торік цей титул здобула Вікторія Пятничук.