ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Ремонт вулиці Косівської в Коломиї: відповіді на запитання читачів

Після публікації звіту КП «Полігон Екологія» про завершення капітального ремонту вулиці Косівської в соціальній мережі Facebook, у коментарях ми отримали багато додаткових запитань від читачів, на які не змогли відповісти самостійно.

Тому попросили міського голову Ігоря Слюзара розповісти детальніше про те, що входить до першого етапу робіт, скільки таких етапів всього та чи відремонтують цьогоріч заразом і вулицю Гірняка.

Що означає перший етап?

Вулиця Косівська не «закрита»: там ще метрів 150 до кінця. Далі – змонтовані плити й потреби немає, ми не зробимо краще, ніж є зараз. Тобто, ми маємо дійти аж до того місточка, що веде до ЦРЛ. Проте наразі бюджетних призначень вистачило лише на цю частину.

Які роботи входитимуть до наступних етапів?

Зараз проїжджу частину накрито двома шарами асфальту, з дотриманням усіх технологій. Другий етап – це продовжити те саме до місточка. На наступній сесії проситиму в депутатів додаткових призначень чи перерозподілу бюджету. Якщо кошти все ж знайдемо, поки виготовимо технічну документацію, на другу половину жовтня сміливо можемо планувати продовження ремонтних робіт.

Чому немає тротуарів?

Проєктом вулиці тротуари не передбачені. Додадуть тільки дощові канали.

Чи відремонтують вулицю Гірняка?

В майбутньому – так, але не цього року.

Шановні читачі, редакція «Дзеркала медіа» читає всі ваші коментарі та повідомлення в соціальних мережах і ми намагаємося відповідати на всі Ваші запитання в той чи інший спосіб.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.