ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

ПриватБанк розпочинає видачу "теплих кредитів" у 2020 році

Держенергоефективності та ПриватБанк уклали договір про співпрацю щодо реалізації програми «теплих кредитів» у 2020 році. Це означає, що вже з понеділка банк розпочинає видачу кредитів для ОСББ на впровадження енергоефективних заходів у багатоповерхівках (встановлення ІТП, утеплення, заміна вікон на енергоефективні тощо), повідомляє пресслужба ОДА. ОСББ, у свою чергу, зможуть отримати із державного бюджету відшкодування від 40% до 70% суми «теплого кредиту».
 
Як показує практика багатьох учасників програми, саме комплексна термомодернізація будинку дає найбільшу економію на комунальних рахунках – до 50% і більше.
 
На черзі – підписання угод з Укргазбанком, Ощадбанком та Укрексімбанком.
 
Тож слідкуйте за нашими новинами та робіть своє життя комфортним завдяки енергоефективності.
Акцентуємо увагу усіх позичальників на важливості дотримання умов запровадженого карантину та піклування про своє здоров’я. Водночас, заявку на оформлення «теплого кредиту» можна подати онлайн на сайті ПриватБанку: https://privatbank.ua/business/teplyje-kredity-dl-a-osmd-i-zhsk.
 
Довідково
З питань участі у програмі «теплих кредитів» звертайтеся до Call-центру Держенергоефективності: +38 050-606-77-19, +38 098-487-50-14, energoefect@saee.gov.ua.
 
Підписуйтесь на нас у Facebook Дзеркало медіа
Тelegram https://t.me/dzerkalomedia та Instagram https://www.instagram.com/dzerkalo.media/, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.