ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

"Примірочні, розетки, пуфи": Нова пошта тестує новий формат відділень

Компанія "Нова Пошта" вже запустила в бета-версії перше відділення з примірочними та самообслуговуванням у Києві.

Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

Київське відділення №285 отримає низку змін в порівнянні з традиційними пунктами. Зокрема, з’явилася зона самообслуговування. Клієнти зможуть самостійно упакувати і оформити товар: підібрати правильну упаковку, створити експрес-накладну в мобільному додатку, надрукувати наклейку і залишити посилку в зоні drop-off:

"Вам більше не потрібно взаємодіяти з оператором або чекати - швидко і просто".

Також передбачена зона drop-off. Клієнти зможуть прийти до відділення із заздалегідь упакованою і оформленою онлайн посилкою і залишити її в спеціальній зоні - звідти її забере співробітник для відправки.

Крім того, у відділенні нового формату передбаченв зона експрес-видачі посилки. Можна буде оплачувати посилки онлайн і швидко забирати їх в спеціальній зоні.

Клієнтські зони поділять: для відправників і отримувачів. Для клієнтів, які не хочуть самостійно оформляти і оплачувати онлайн, з'являться поліпшення, які прискорять процес обслуговування.

Також у відділенні нового формату з'явиться примірочна з дзеркалом, пуфом і розетками - тут можна приміряти одяг, взуття та перевірити куплені гаджети.

"Ми тільки почали тестувати цей формат. Це експеримент. Будемо знаходити баги і виправляти їх, реагувати на зворотний зв'язок клієнтів і реалізовувати їх побажання. Це перший з багатьох експериментів і продуктів в бета-версії, які ми плануємо випустити на ринок", - зазначив співвласник" Нова Пошта" Володимир Поперешнюк.