ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатські рятувальники провели черговий рейд щодо недопущення пожеж у природних екосистемах. ФОТО

Рятувальники провели черговий рейд щодо недопущення пожеж у природних екосистемах. Одного правопорушника притягнули до адміністративної відповідальності.
27 вересня фахівці ДСНС спільно з працівниками сектору оперативного реагування м. Долина провели рейд на території Долинської територіальної громади щодо недопущення пожеж в екосистемах.
На жаль, всупереч численним попередженням рятувальників, громадяни продовжують за допомогою вогню «боротися» із сухою рослинністю. Тому рятувальники не втомлюються закликати не випалювати суху рослинність, не робити шкоду довкіллю, здоров’ю сусідів та не провокувати цим пожежі. Свідомих громадян закликаємо повідомляти про паліїв, за номером 102 і за можливості проводити превентивні бесіди із сусідами, які нехтують попередженнями.
Бережіть довкілля, себе та Україну!
 Рятувальники вкотре закликають громадян бути свідомими та не випалювати суху траву на відкритій території, такі дії несуть за собою адміністративну відповідальність. За спалювання трави та листя — адміністративна відповідальність і штраф від 3 060 до 6 120 грн.
Працівники Служби порятунку закликають населення суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах!