ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатські поліцейські допомагають водіям під час зимової негоди. ФОТО

На території області спостерігається погіршення погодних умов, а саме значне випадіння снігу та ожеледиця на дорогах.
Під час негоди працівники поліції допомогають учасникам дорожнього руху.
Наряд поліції Коломийщини оперативно прибув на допомогу. Через ожеледицю водій не впорався з керування та з’їхав з проїзної частини. Поліцейські за допомогою техніки витягли транспортний засіб та відбуксирували його на рівну ділянку дороги.
Схожа ситуація сталась у смт. Гвіздець. Поліцейський офіцер громади разом з рятувальниками витягли із кювету автомобіль «Мерседес Спрінтер» та автомобіль спецтехніки.
А на автодорозі Р-24 сполученням «Татарів- Кам’янець-Подільський»вантажний автомобіль не зміг виїхати на підйомі та зупинився. ПОГ зупинив рух та супроводив транспортний засіб на спуск, чим забезпечив проїзд іншим учасникам руху.
Поліцейські Прикарпаття закликають водіїв у негоду утриматися від поїздок власним автотранспортом, а якщо вам необхідно їхати за кермом – будьте максимально уважними та обережними.
Також, закликаємо пішоходів переходити дорогу тільки у встановлених місцях та рекомендує носити на одязі світлоповертальні елементи, які дозволять водіям заздалегідь побачити вас та знизити швидкість.
У випадку, якщо ви опинились у складній ситуації внаслідок несприятливих погодних умов, звертайтеся по допомогу, зателефонувавши на оперативну лінію 102.