ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Прикарпатець Василь Бендас зіграє роль Мольфара у пригодницькому фільмі для дітей. ФОТО

"Легенди Чарівнолісся" - це пригодницький фільм для дітей, сюжет якого базується на історично-народних казках та міфах українського фольклору.

Це розповідь про добро і зло, про любов і ненависть, врешті-решт, про життя і смерть. Але перш за все - це історія про справжню дружбу, інфорує Фіртка.

Одну з головних ролей у фільмі зіграє Василь Вірастюк, але крім нього, ще одну роль у фільмі зіграє прикарпатський актор Василь Бендас.

Історія фільму починається з того, що суворий Воїн та веселий Мольфар з примхи долі стають охоронцями чванькуватого хлопчиська, навіть не підозрюючи, що від цієї дитини залежить порятунок всього Чарівнолісся і навіть Світу. Відтепер ця трійця, разом, протистоятиме наймогутнішим силам зла.

Головним героєм фільму є десятирічний Марек, хлопчик-вельможа і сирота. Він зарозумілий і упертий, але шляхетний, добрий та щедрий.

З народженням Марека пов'язана похмура таємниця, через яку йому доведеться протистояти неймовірно злим, небезпечним та підступним міфічним створінням. На щастя, на допомогу хлопченяті прийдуть: загадковий і суворий Воїн, добрий, останній зі свого племені, велетень Бродник, неймовірно балакучий, але напрочуд веселий мольфар Базіка і войовнича дівчинка-лісунка Олеся, із якою Марека зв’яже не тільки дружба, а й перша в його житті романтика.

Цій різношерстій компанії доведеться не тільки знайти спільну мову, а й разом пройти крізь карколомні, сповнені чародійства пригоди, які змінять не тільки долю всіх героїв, але і їхні характери.