ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліція спростувала інформацію про зниклу в Івано-Франківську дівчину

Поліція Івано-Франківської області на своєму сайті спростувала інформації про зникнення дівчини на Прикарпатті. Повідомлення про зникнення було опубліковане днями у виданні  Фіртка. На їхню алектронну едресу надійшло проханням допомогти у пошуку дівчини.
“Настя 5 червня близько 21:30 год вийшла на пробіжку в парк Шевченка, що в Івано-Франківську і додому не повернулась. Її мобільний телефон вимкнений. Раніше з дівчиною таких інцидентів не було. Була одягнута в червоний спортивний костюм. Якщо хтось щось бачив або вам відомо, прошу вас подзвоніть до мами тел. 0960252285. Будемо вдячні за будь-яку інформацію”, – йдеться у повідомленні
В той час правоохоронці повідомили, що інформація не відповідає дійсності.
Правоохоронцями встановлено, що розшукавана не являється мешканкою області, а інформація про зникнення надійшла на електронні адреси місцевих журналістів як неправдива і немає підтвердження. Також контактний номер з родичами "зниклої", вказаний у повідомленні, відсутній. Правоохоронці перевіряють інформацію щодо поштової скриньки, з якої надійшло повідомлення журналістам.