ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліція шукає очевидців смертельної ДТП на Франківщині, в якій загинуло двоє дітей

Як повідомляли, 10 липня ввечері у Княжолуці Долинського району зіткнулися Ford Focus та зустрічний автомобіль Кia Sportage. Унаслідок ДТП двоє малолітніх пасажирів (3 та 5 років) автомобіля Ford Focus від отриманих травм померли в Долинській ЦРЛ, а жінка, яка знаходилась у цьому ж автомобілі, та водії обидвох  автівок отримали травми різного ступеня тяжкості.

11 липня водій Kia Sportage, який у момент скоєння ДТП, згідно з висновком експертизи, перебував у стані алкогольного сп’яніння, був затриманий, повідомляє обласна поліція.

Також йому було оголошено підозру  ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами").

Сьогодні, 12 липня, суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці без можливості внесення застави. 

За фактом виявлення у мережі Інтернет публікації, у яких розміщена інформація про те, що невідомі люди забрали відеореєстратор та зняли державні номерні знаки з автомобіля "Kia Sportage", поліція просить всіх, хто був на місці аварії чи зафіксував фото- чи  відеоматеріали цього випадку  – звертатися на спецлінію 102.

Як зазначають у поліції, правоохоронці націлені на виключно неупереджене розслідування справи.

Як писало "Дзеркало", водієм автівки, яка збила 2 дітей на Долинщині, виявився місцевий депутат.

 

 

1