ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Поліцейські Прикарпаття доправили гуманітарну допомогу на звільнену Херсонщину. ФОТО

Тонни продуктів харчування, води, теплий одяг та засобів гігієни. Загалом 6 вантажівок гуманітарної допомоги привезли на деокуповану Херсонщину поліцейські Івано-Франківщини. А тамтешнім правоохоронцям доставили мікроавтобус, який придбала Івано-Франківська територіальна громада. 

Прикарпатські поліцейські продовжують допомагати областям, яких звільнили від російських окупантів. Цими вихідними правоохоронці здійснили супровід гуманітарної допомоги, яку організувала Івано-Франківська обласна військова адміністрація. 

Загалом, поліцейські допомогли привезли понад 6 вантажівок допомоги. Сьогодні її мають роздати місцевому населенню в спеціальних пунктах видачі. 

Також поліцейські привезли мікроавтобус для херсонських колег. Тепер поліцейські зможуть використовувати його для забезпечення правопорядку у звільненому місті.  

«Допомагати людям - наш обов’язок. А тим паче тим, хто пережив ворожу окупацію. На цих територіях повинен панувати мир та порядок. А для того, щоби правоохоронці реагували оперативно на виклики, транспортний засіб їм необхідний », - повідомив полковник поліції Юрій Сенюк.  

Поліцейські Прикарпаття не вперше допомагають звільненим від окупації територіях. Гуманітарні допомоги вони регулярно доставляють на Київщину та Харківщину.

Поліція Івано-Франківської області