ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Підприємство з Коломиї стало одним з кращих серед платників податків в Україні

Чотири прикарпатські підприємства здобули перемогу в VІІ Всеукраїнському рейтингу "Сумлінні платники податків - 2018".

Рішенням Вищої рейтингової комісії визначено переможців VІІ Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2018", інформують у ДПС в Івано-Франківській області.

Цього року до участі у Рейтингу за підсумками діяльності у 2018 році подали заявки 381 підприємство - платники податків зі всієї Україні.

З них 116 - стали лауреатами другого туру, а перемогу здобули 53 підприємства, чотири з яких - з Івано-Франківщини. Це зокрема:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Західнадрасервіс» (смт Богородчани) - у номінації «Сумлінний платник податків у галузі промисловості (добувна)»;

Товариство з обмеженою відповідальністю «Перфект Пак» (м. Надвірна) у номінації «Сумлінний платник податків у галузі промисловості (переробна)»;

Товариство з обмеженою відповідальністю ТОВ «Дана Метал Україна»

(с. Ямниця, Тисменицький р-н.) у номінації «Сумлінний платник податків у галузі промисловості (переробна)»;

Страхове товариство з додатковою відповідальністю «Захід – Резерв» (м. Коломия) - у номінації «Сумлінний платник податків у сфері фінансової та страхової діяльності».

Переможці набрали максимальну кількість балів за показниками: співвідношення суми сплаченого податку на прибуток від отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків, податкова дисципліна, рівень середньої заробітної плати на підприємстві, кількість робочих місць та участь підприємств у реалізації соціальних програм і проєктів.

Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків - 2018» відбудеться 28 листопада у м. Києві.

Нагадаємо, Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» започатковано Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» у 2011 році з метою відзначення кращих здобутків платників податків та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.