ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Під час запуску Водограю любові фонд "Покуття" забезпечив усіх присутніх одноразовими масками. ФОТО

Минулими вихідними у Коломиї після зимової перерви запустили фонтан «Водограй любові». 

Цьогоріч подія не була такою масштабною, як у попередні роки. Карантин, хоч і послаблений, але досі триває, тож свідками запуску стали здебільшого випадкові перехожі.

Зазвичай «Водограй любові» відновлює свою роботу перед Великодніми святами, але цього року народний депутат Андрій Іванчук звернувся до міської влади з проханням не вмикати фонтан у зв’язку з пандемією.

Оскільки з понеділка почали діяти перші послаблення карантину, роботу фонтана вирішили відновити. Попри те, що про запуск ніде не афішували, команда благодійного фонду «Покуття» передбачила ймовірне скупчення людей, а тому безкоштовно забезпечила всіх присутніх одноразовими масками.

Запуск фонтана відвідав і наш краянин Андрій Іванчук з дочкою. Цього разу він приїхав до Коломиї не лише з робочим візитом, а й щоб привітати свою бабцю з 91-им Днем народження.

Попри те, що карантинні заходи послаблено, не варто забувати, що вірус досі поруч: дотримуватися дистанції, пильнувати своє здоров’я та здоров’я своїх близьких, особливо якщо вони знаходяться в групі ризику.

До теми: У Коломиї відновив роботу фонтан. ВІДЕО 

Читайте також: Благодійному фонду "Покуття" - 5 років: будівництво фонтана "Водограй любові". ФОТО