ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Пам'яті Богдана Круглика з Печеніжина, який загинув рік тому, захищаючи Україну. ВІДЕО

"Я пішов незборимим, грюкнув дверима,
Я за собою не лишив боргів...
Ще на останок побачив світанок,
Сонячний промінь і краплю роси.
Життя прожив гідно, хоч, може, й не видно,
Та я не боявся, не нив, не просив..."
Слова з пісні групи "Тартак" точно характеризують нашого мужнього, справжнього, щирого, доброго, веселого, самовідданого воїна Богдана КРУГЛИКА.
Сьогодні минає рік як "Гуцул" загинув в бою за Україну. 16 березня 2022-го під час важких боїв за Київщину віддав власне життя. Він відіграв важливу роль в битві за Київ - одній з ключових битв у ході російського вторгнення. Завдяки Богдану та його побратимам була завдана нищівна поразка російським військам, збережено життя великій кількості населення та недопущено просування загарбників до Києва, йдеться на сторінці Печеніжинської територіальної громади.
Він пройшов непростий шлях від Революції Гідності, боротьбі в добровольчих батальйонах починаючи з 2014 року, проявивши професіоналізм в найгарячіших битвах під час антитерористичної операції. Він завжди був на своєму місці, боровся за покликом серця, бо Україна була в його серці.
За особливу мужність та героїзм у захисті державного суверенітету Богдана КРУГЛИКА нагороджено орденом "За Мужність" ІІІ ступеня посмертно.
Ми будемо пам'ятати подвиг Героя допоки житимемо.
Слава Герою!
Слава Україні!
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.