ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Останній рік атракціонів у центрі, - Богдан Станіславський

Голова Коломийської громади Богдан Станіславський висловив свою думку щодо автодрому біля Музею писанки.
"Останній рік атракціонів у центрі. Побачив, що в мережі негативно відгукуються щодо атракціону поруч Музею писанки. Зізнаюся, він й мені не дуже до вподоби. Спочатку задумувалося, щоб тут була ковзанка, проте до нас з такою пропозицією, на жаль, не зверталися. Натомість підприємець, який встановлює у нас атракціони, уклав договір з Центром дозвілля та туризму договір на встановлення автодрому.
Встановлення атракціонів у центральній частині міста регулює рішення сесії міської ради від 2018 року. Згідно з ним Центр дозвілля та туризму укладає договори на розміщення цих всіх конструкцій. Тобто, все відбувалося в межах закону. Та міський голова фізично не може знати за кожну ятку в Коломиї. Тому зовнішній вигляд цього атракціону проконтролювати не вдалося.
Яке вирішення цієї ситуації? Наразі до 30 січня договори чинні, й атракціони ще будуть в центрі Коломиї. Проте, зважаючи на резонанс, я пропоную розпочати обговорення щодо заборони розміщення атракціонів в центрі міста. Ми розпочинаємо роботи з оновлення парку імені Тараса Шевченка, адже хочемо, щоб у коломиян було більше місць для відпочинку. Власне тут й буде відведена територія для встановлення атракціонів. До слова, сюди ж хочемо перенести й атракціони з центрального озера.
На мою думку, в центрі Коломиї можна встановлювати тільки ковзанку. А ви як вважаєте? Запрошую коломиян висловити свої думки щодо такої ідеї в коментарях", - написав мер у фейсбуці.
 
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.