ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Обласна Асоціація ветеранів та учасників АТО організовано поїде 24 серпня на марш до Києва

Сьогодні відбулась зустріч районних та міських спілок, які входять в обласну Асоціацію ветеранів та учасників АТО з новопризначеним Головою обласної державної адміністрації Денисом Шмигалем, про це повідомляється на сторнці Асоціації у ФБ.

На зустрічі прийняли наступні рішення:

1. На День Незалежності обласна Асоціація буде представлена своїми районними та міськими спілками на Марші в м. Києві.


2. Ті учасники та ветерани АТО, які не мали змоги поїхати в Київ, приймають участь у святкуваннях до Дня Незалежності у своїх районах, чи містах. Окремі ветерани, які мають бажання приїхати індивідуально на 24 серпня в м.Івано-Франківськ- це їх рішення.


3. В розумінні Обласної Асоціації, День Незалежності загальнодержавне свято з відповідними а атрибутами свята - музикою, танцями і т.п., що зовсім не відповідає цілям ходи пам'яті за загиблими героями. Тому прийнято рішення провести ходу пам'яті 29 серпня, в день, який, як ми хотіли, пропонували і надіємось буде визначено найближчим часом, як офіційний День пам'яті за загиблими героями по всій Україні. Вважаємо за доцільне провести цю ходу з залученням всіх районів. Формат наступний:
а) Городенка, Коломия, Снятин, Косів і Верховина проводять спільну ходу в м. Коломия.
б) Долина, Болехів, Калуш, Калуський район, Рожнятів в м. Калуш.
в) Галич, Рогатин, Бурштин, Тлумач в м. Галич.
г) Богородчани, Яремча, Надвірна в м. Богородчани.
Тисмениця висловилась, що приїде в Івано Франківськ, до міської спілки, якщо буде хода. Якщо ні, то вирішать надалі куди приєднатись.