ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

Неймовірні прикраси з перлами: як носити й з чим комбінувати

Неймовірні прикраси з перлами: як носити й з чим комбінувати

Ніжні та витончені вироби з перлами багато хто вважає аристократичною розкішшю. Прикраси з цим неймовірним камінням надають образу особливого шарму та елегантності, підкреслюючи бездоганний смак власниці. Тендітні та загадкові, а ще надзвичайно красиві, ніжні перли вимагають дбайливого поводження та особливого догляду. Щоб залишатися стильною, потрібно навчитися правильно носити та вдало комбінувати прикраси з цими намистинами. 

Різноманітність перлів за кольором

Ювелірні вироби з чудовими перламутровими елементами в усі часи привертали особливу увагу. Водночас саме такі коштовності залишаються найбільш спірними прикрасами. Думки різних дизайнерів щодо їхньої актуальності й сполучуваності можуть сильно відрізнятися. Щоб бути елегантною та привабливою, надягаючи срібні сережки з перлами або каблучки, браслети, намиста, потрібно враховувати кілька ключових моментів. 

Унікальний мінерал — єдиний камінь, який використовується для інкрустації коштовностей без попереднього огранювання. А ще він вражає розмаїттям кольорів:

  1. Білий. Універсальний і найдоступніший за ціною. Підходить усім, незалежно від кольору волосся, очей, шкіри. Якщо потрібно вибрати прикрасу в подарунок, саме такі перли стануть безпрограшним варіантом. 
  2. Чорний. Рідкісні прикраси потрібно поєднувати з оригінальним одягом. Вишукане намисто гармонійно доповнить вечірнє вбрання або білий брючний костюм. Вироби, інкрустовані чорними перлами, можна поєднувати з повсякденним одягом. Важливо, щоб тканина була натуральною й ніжною. Хороші варіанти: атлас, шовк, кашемір. 
  3. Рожевий. Найрідкісніші перли мають ніжний і привабливий вигляд. Прикраси з такими намистинами стануть найкращим подарунком для юних леді. Вони допоможуть підкреслити свіжість обличчя, додадуть образу скромної елегантності.
  4. Світло-зелений, блакитний. Такі намистини теж зустрічаються нечасто. Найкраще поєднання для них — білий метал. Камені ніжних спокійних кольорів універсальні. З їхньою допомогою можна доповнити як святковий, так і повсякденний образ. 
  5. Сірий. Незвичайний камінь, який привертає особливу увагу. Виглядає благородно й вишукано, підходить всім представницям прекрасної статі. Класичні прикраси (пусети, перлова нитка в один шар або невелика каблучка) доповнять повсякденний образ. Для урочистого виходу можна вибрати масивний і помітний виріб. 

Перли завжди доречні, головне — правильно поєднувати ювелірні вироби за стилем з іншими прикрасами та вбранням. Потрібно акуратно підбирати камені для єдиного ансамблю. Перламутрові намистини в цьому сенсі досить примхливі. 

Як носити перли, демонструючи гарний смак

Благородний, вишуканий мінерал чудово підходить для створення жіночних елегантних образів. Починаючи з ним «спілкування», варто взяти на замітку кілька базових правил:

  1. Короткі та середні перлинні намиста — оптимальне рішення для ділових костюмів і повсякденного одягу. Довгі гармонійно доповнять вечірнє вбрання.
  2. Одягаючи одночасно пару виробів з перлами, потрібно вибирати прикраси з однаковими за кольором вставками. 
  3. Ключовий момент — баланс і помірність. Що молодша дівчина, то дрібнішими мають бути перли в її прикрасах. Для дам після 45 років оптимальні масивні вироби з такими каменями. 
  4. Слід уникати поєднання багатошарових бус і брошки з перлами в одному образі.

Важлива особливість перламутрових прикрас — універсальність. Їх можна носити практично з будь-яким одягом. Єдине табу — спортивний костюм.