ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Рогатинщині безробітній "замінував" сільську раду - його затримали

В с. Сарники, що на Рогатинщині безробітній чоловік "замінував" сільську раду.

На лінію "102" надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про замінування сільської ради села Сарники, що на Рогатинщині, інформує поліція Прикарпаття.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінолог із службовою собакою, а також пожежники. Поліцейські перевірили будівлю сільської ради та прилеглу до нею територію, але підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявили.

Оперативники швидко встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився раніше не судимий непрацюючий мешканець с. Сарники, 1979 року народження, який у скоєному поліції зізнався та надав правдиві свідчення.

Чоловік затриманий в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху – передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років).

Поліція наголошує, що правоохоронці мають достатньо технічних і оперативних можливостей для встановлення і затримання всіх порушників, які таким чином жартують та дезорганізують роботу установ та організацій.