ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті побралися військовий Антон і його обраниця Діана

Історію молодят, які стали на рушничок щастя, на своїй сторінці у фейсбуці розповіла Світлана Онищук,  Голова Івано-Франківської ОДА.

"Попри те, що наша область та й Україна в цілому несе важкі втрати від російської загарбницької навали, життя триває, створюються нові сім’ї, народжуються діти, щоб гідно продовжити вольовий сильний український рід. 

Нещодавно у нашій громаді відбулася яскрава подія - поєднали свої долі військовослужбовець Антон та його обраниця Діана. Обоє - студенти Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, займаються науковою та громадською діяльністю. Антон спеціалізується на психології, Діана вивчає філософію. До війни разом створювали проєкти мистецького, культурного та освітнього напрямку, які неодноразово перемагали на різноманітних всеукраїнських конкурсах.

25 лютого Антон вирішив піти на фронт добровольцем та зробити свій внесок у нашу з вами перемогу. За кілька місяців закохані вирішили побратися, хоча до війни ця подія була у планах лише через рік-два. Війна внесла свої корективи, показала, що в житті є найціннішим, - а це сім’я, рідні та близькі люди. Зараз Антон мріє про нашу якнайшвидшу Перемогу і водночас планує, над якими проєктами буде працювати після повернення додому.
Вітаю молодят і бажаю жити у мирній могутній українській державі. Хай береже вас Бог!" - йдеться у дописі.

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.