ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Прикарпатті авто з’їхало з мосту. ФОТО

ДТП трапилася в селі Угринів через відсутність попереджувальних знаків. 

 
Про це у Facebook повідомив Ігор Шкромида, пише ПІК.
 
Чоловік каже, що на дорозі нема ніяких знаків. Сам міст знаходиться на підвищені, через це з автомобіля не видно ні обрив, ні відсутність дорожнього полотна.
 
“Тиждень як по повені, а безгосподарність сільського голови з помічниками дала про себе знати. Ніяких попереджувальних знаків. Невже так важко поставити знак “в’їзд заборонено”, чи триногу на виїзді на міст, або хоча б кілька коліс, щоб ніхто не виїжджав”, – пише водій.
 
Також Ігор Шкромида написав, що на тому місці не вперше щось трапляється. То дворічна дитина скотилася у воду, то жінка впала в ту яму.
 
“Що ще має статися на переправі через потічок, якщо вже 2х річна дитина скотилася у воду, жінка впала в ту яму і я попав у цей капкан. Щось має статися гучне, щоб зібрали сили керівництво село  і завезли 2 камази шутру. Навіть не знайшлося в селі пару дощок, щоб зробити зручний перехід, кладку, для комфорту та переходу, поки буде проведений ремонт. Мешканці села як каскадери переносять ровери, мішки, торби, дітей, коляски, по боковій плиті. Цирк та й годі”, – написав чоловік.