ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На озері в Івано-Франківську тривають пошуки чоловіка. ФОТО

9 січня о 19:25 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що на міському озері міста Івано-Франківськ топиться людина.
Одразу ж було повідомлено працівників водолазно-рятувальної станції м. Івано-Франківськ, та залучено працівників аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, а також чергову зміну Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в Івано-Франківській області. Працівниками водолазно-рятувальної станції на човні було обстежено озеро в місці, де очевидці бачили потерпілого та проведено подальше обстеження водойми, за допомогою багрів протралено дно озера, особу не було знайдено. Станом на 21:30 пошукові роботи призупинено. На місці працювала поліція, яка встановлювала всі обставини. Рятувальниками забезпечувалось освітлення місця події, повідомляє Управління ДСНС області.
10 січня о 07:22 для надання допомоги працівникам поліції з пошуку ймовірного утопленика на міському озері в м. Івано-Франківськ, було залучено відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення в кількості 6 чоловік на 2 одиницях техніки, в тому числі один човен, а також залучено працівників водолазно-рятувальної станції в кількості 5 чоловік на двох човнах. В ході проведення робіт було здійснено водолазне обстеження водойми на площі близько 3000 м.кв., за допомогою ехолокатора обстежено 3000 м.кв. дна, рятувальними човнами обстежено 700 м.кв. водойми. Станом на 17:15 10 січня особу не знайдено, пошукові роботи тимчасово призупинено.
11 січня о 08:30 поновлено проведення водолазно-пошукових робіт на міському озері в м. Івано-Франківську, до яких залучено відділення водолазно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення в складі 6 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки, в тому числі 1 човен, а також працівників Івано-Франківської рятувально-водолазної служби в складі 5 чол на 2 човнах.
В ході проведення робіт було здійснено водолазне обстеження водойми на площі, орієнтовно, 6300 м.кв., за допомогою ехолокатора обстежено 4300 м.кв. дна, рятувальними човнами з кошкою обстежено 14300 м.кв. водойми. Станом на 17:10 11 січня особу не було знайдено, пошукові роботи було тимчасово призупинено.
12 січня поновлено проведення пошукових робіт. Станом на 13:50 проведено водолазне обстеження водойми на площі орієнтовно 6600 м кв., за допомогою ехолокатора обстежено 2600 м кв. дна, рятувальними човнами з кошкою обстежено 6600 м кв. водойми.
Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.