ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині відзначили День Збройних сил України. ВІДЕО

6 грудня українці відзначають День Збройних сил України. Наша держава на початку незалежності мала потужні війська. Але за понад 20 років незалежності українська армія була майже знищена. Переломним моментом в історії сучасної української армії стали події 2013-2014 років: Революція Гідності, окупація Криму та частини сходу України. І попри тотальну руїну в армії, зради, втрати, шалений тиск і підступність ворога, українським військовим вдалося відстояти незалежність батьківщини й захистити власний народ від агресора.

6 грудня - День збройних сил України. Вітання від духовенства та влади приймав особовий склад військової частини А 0742, який проходить службу на аеродромі у Корничі.

З нагоди Дня збройних сил України у Коломийському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулася урочиста нарада. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність України. Грамотами та відзнаками нагородили кращих працівників особового складу, учасників бойових дій та волонтерів.

Коломийські діти привітали військових з Днем Збройних сил України. Святкове привітання зініціювали голова Координаційної волонтерської ради Коломийщини Оксана Вандич та керівник «ГО "Res_Publika». Брати по зброї» в Івано-Франківській області Андрій Спіров.

Детальніше - у сюжеті НТК.

До теми: В обласному центрі Прикарпаття до Дня ЗСУ влаштували перформанс з живими скульптурами. ВІДЕО

Підписуйтесь на нас у FacebookТelegram та Instagram, щоб отримувати перевірені й оперативні новини.