ЧИТАЙ. ДИВИСЬ. СЛУХАЙ

logo

На Коломийщині чоловік побив знайомого до втрати свідомості. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі

17 червня до Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 27-річного мешканця району.

Побутовий конфлікт трапився між п’яними чоловіками і закінчився для одного із них лікарняним ліжком. З закритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку чоловіка доставили до лікувального закладу.

Поліція затримала правопорушника у процесуальному порядку. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, пише Дзеркало медіа.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому завдав його товариш.

"Як з’ясували правоохоронці напередодні, компанія чоловіків розпивала спиртне. Випивши оковитої, між двома знайомими виникла суперечка, яка згодом переросла у бійку в ході якої зловмисник наніс численних ударів ногами та руками по голові потерпілому. Від отриманих ушкоджень потерпілий впав на землю та втратив свідомість, а його кривдник пішов додому", - йдеться у повідомленні.

Зловмисника слідчі затримали. На цей час вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні даного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі, наразі він затриманий у процесуальному порядку.